Zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. En dat is niet zonder reden: zonnepanelen zijn namelijk een slimme investering. Loopt u rond met het idee om zonnepanelen aan te schaffen? Neem dan zeker contact met ons op!

Interesse in een kosteloze consultatie? Dien hier een aanvraagformulier in.

Waarom ACE management?

ACE Management is een professioneel en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in de energiesector. Wij staan garant voor kwalitatieve zonnepanelen installaties aan een competitieve prijs voor zowel particulieren als bedrijven.

Zonnepanelen zijn de laatste jaren veel voordeliger geworden, waardoor de terugverdientijd zelfs zonder subsidies een flink stuk ingekort is.

Na de installatie van zonnepanelen stijgt de waarde van je woning gemiddeld met 10 procent.

Gemiddeld bespaar je jaarlijks 500 euro uit. De zonnepanelen hebben een rendementsgarantie van maar liefst 25 jaar.

Door zonnepanelen te laten plaatsen maak je gebruik van een energiebron waarbij geen CO2 vrijkomt tijdens het opwekken van stroom.

De zon voorziet je van energie. Dit is een natuurlijke bron voor het opwekken van je eigen stroom.

Zonnepanelen zijn voornamelijk gemaakt uit glas, plastic en aluminium, drie materialen die massaal gerecycleerd kunnen worden, soms wel tot 96%!

Waarom zonnepanelen?

De technologie staat niet stil, zeker niet op vlak van zonne-energie. Dankzij voortdurende innovaties ligt het rendement van zonnepanelen een stuk hoger dan 10 jaar geleden. Nog interessanter is de prijs die bijna drie keer goedkoper geworden is. Vandaag zijn zonnepanelen nog steeds een prima investering.

De Opbrengst

De opbrengst van zonnepanelen is de hoeveelheid kWh (kilowattuur) die een zonnepaneel daadwerkelijk opwekt. Hoe meer de zon schijnt, des te meer stroom je dus opwekt.

Hebt u vragen?

Contacteer ons en wij helpen u met alle plezier verder!